21.11.2016

OMA TREENIHALLI | OVO TRAINING CENTER

Olemme saaneet harjoitella elokuusta saakka upeissa uusissa tiloissa. Nyt saamme vihdoin hehkuttaa näitä, nimittäin keskiviikkona 9.11.2016 pidettiin OVO Training Centerin viralliset avajaiset. Jos halli ei ole vielä tuttu, käykää kurkkaamassa videokierros OVOn Instagramista :)

Olemme saaneet harjoitella elokuusta saakka uusissa upeissa tiloissa. Hallissa on kaksi kanveesia, iso balettisali ja paljon tilaa lämmittelylle. Ylätasanteella on lisäksi peilit ja balettitangot. Upeiden treenitilojen toteuttamisen mahdollisti yhteistyö Esport Centerin kanssa. Kiitos suuresti siitä! Lisäksi meillä on mahdollisuus nauttia pitkinä treenipäivinä Esport Cafen maukkaista ja terveellisistä eväistä. 

OTC:n valmistumisen ansiosta meillä on rauhalliset, tilavat ja keskittymistä edistävät puitteet. Tuntuu kotoisalta tulla treenaamaan, kun ympäristö on luotu lajille sopivaksi. Parempia olosuhteita emme voisi näin MM-kotikisojen alla toivoa!

// Now it's official! Our new OVO Training Center brings high quality gymnastics conditions to Espoo. Two FIG certified competition floors represent major improvement to RG and AGG training in the capital area of Finland.

Kuvat: Sami Ilvonen


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti