4.2.2015

ESITTELYT JATKUVAT | INTERVIEW CONTINUES


Kuka olet?

Olen Merili Keltanen ja olen 16-vuotias ja käyn koulua Mäkelänrinteen lukiossa, urheilulinjalla. Kuulun viisihenkiseen perheeseen ja asun Helsingissä.

Minkälainen sinun matkasi voimistelijana OVO Teamiin on ollut?

Aloitin voimistelun vuonna 2005 kun olin 7-vuotias. Aloitin lähiseurassani, Tapanilan Erässä ja sieltä siirryin 2011 keväällä Olarin Voimistelijoiden Siriukset 99 -joukkueeseen. Syksyllä 2011 pääsin Ovo Junior Teamiin, jossa voimistelin vuoden 2014 loppuun asti. 2014 loppuvuodesta aloitin Ovo Teamissa. 

Mitkä ovat toistaiseksi parhaat muistosi voimistelu-uralta ja mitkä asiat ovat eniten motivoineet panostamaan voimisteluun?

Tämän hetkiset parhaat voimistelumuistot ovat kaikki kisamatkat, etenkin 2013 ja 2014 junioreiden MM-kisat. SM-kisat syksyllä 2014 ja SM-kulta vuosina 2014 ja 2012 ovat jääneet myös mieleen. Myös vuoden 2013 Sun Lahti ja naisten MM-kisat Lahdessa olivat upeita kokemuksia.

Eniten minua on motivoinut joukkue ja koko joukkueen yhteinen halu menestyä ja tähdätä huipulle. Upeat kokemukset ja muistot antavat kovasti motivaatiota. Myös perhe, valmentajat ja kaverit ovat olleet tärkeässä roolissa motivaationi kannalta. 


Kuvat Sami Ilvonen

Siirryit OVO Teamiin suoraa juniorien edustusjoukkue OVO Junior Teamista. Millainen muutos naistensarjaan nousu on ollut?

Nousu naistensarjaan on tuntunut mahtavalta, mutta myös jännittävältä. On mukava päästä kisaamaan naistensarjaan ja uusia kilpakumppaneita vastaan. Voimistelu on ollut tavoitteellisempaa ja myös harjoitusten määrä on lisääntynyt. 

Minkälainen uusi ohjelma mielestäsi on; mikä siinä on parasta ja mikä haastavinta?

Uusia ohjelma on hyvin tunteikas ja naisellinen. Ohjelma on mukaansatempaiseva ja siinä näkyy voimistelun parhaimmat puolet. Parasta ohjelmassa on se, että sen tekemisestä voi nauttia ja siinä pääsee eläytymään ja heittäytymään aivan toiseen rooliin. 

Mitkä ovat odotuksesi kauden osalta?

Omat odotukseni tulevan kauden osalta on kehittyä voimistelijana, saavuttaa useita arvomitaleja ja MM-kulta. 

Tätä et tiennyt Merilistä: 

Minulla on eriväri silmät :)



//We are introducing our new team members here in our blog. We apologize that the interviews are only posted in finnish.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti