11.2.2015

ESITTELYSSÄ HENNA | MEET HENNA


Kerro hieman itsestäsi?
Olen Henna Ahokas, 16-vuotias.
Asun Klaukkassa ja opiskelen Etelä-Tapiolan lukiossa nyt ensimmäistä vuotta.

Minkälainen matkasi voimistelijana OVO Teamiin on ollut? 
Aloitin jumppaamisen jo vauvajumpassa, siitä jatkoin perheliikuntaan ja tanssiopistoon, jossa harrastin kaksi vuotta balettia. Aloitin joukkuevoimistelun Vantaan Voimisteluseurassa 7-vuotiaana, josta siirryin Olarin Voimistelijoihin. Olen voimistellut OVOssa nyt noin 2,5 vuotta. Aloitin Magneetit-joukkueessa, josta siirryin OVO Team Esportiin ja nyt olen OVO Teamissa.
Kuvat Sami Ilvonen


Nousit OVO Teamiin Esport-joukkueesta.  Oliko sinulle itsestään selvää että pyrit edustusjoukkueeseen heti kun on mahdollista, vai pitikö päätöstä kypsytellä pitkään?
Olen ihan pienestä pitäen haaveillut pääsystä Suomen edustusjoukkueeseen taistelemaan MM-kullasta. Olen tehnyt unelmani eteen monia valintoja, niin tanssista voimisteluun ja voimistelussakin. On hienoa nähdä, että kovalla työllä ja uskomalla itseensä sekä omiin valintoihinsa, unelmat voi saavutta. 

Miten siirtyminen vaikutti treenaamiseen tai arkeesi; onko OVO Teamin ja Esportin toiminnassa ja harjoittelussa suuria eroja?
Harjoitusaikataulut muuttuvait hiukan, koska OVO Team aloittaa harjoitukset aikaisemmin kuin Esport. Muuten harjoittelussa ei ole suuria eroja. Sama valmennustiimi, harjoituspaikka ja molemmat hyvin motivoituneita ja ahkeria joukkueita. :) Kovaa työtä tehdään yhdessä valmentajat ja voimistelijat unelmien eteen!

Mitä unelmia ja tavoitteita sinulla on voimistelijana? 
Tavoitteeni on kehittää itseäni voimistelijana maailman huipulle ja voittaa MM-kulta! :) 

Odotuksesi keväälle?
Kirkkaita mitaleja MM-, WC-, ja SM- kilpailusta, kovan työn, ilon ja hyvien suoritusten kautta. Lisäksi omien heikkouksien kehittämistä, paljon kovaa treenausta, uuden oppimista, upeita kokemuksia ja elämyksiä yhdessä joukkueen kanssa sekä voimistelusta nauttimista :)

Tätä et tiennyt Hennasta:
Olen harrastanut myös neljä vuotta koripalloa.


//Henna is a 16-year-old gymnast from Klaukkala. She came to OVO Team from Team Esport. Henna's biggest dream is to win a gold medal at the world championships. She is really looking forward to the upcoming season and the experience it will bring.
.  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti