16.2.2015

LAST BUT NOT LEAST


 Kuka olet?

Moikka, olen 16-vuotias Jasmin Rasinkangas. Olen useimmiten positiivinen ja nauran paljon. Käyn Mäkelänrinteen lukiota urheilulinjalla. 

Minkälainen oma ”voimistelijan polkusi” on ollut edustusjoukkueeseen?


Aloitin voimistelun 7-vuotiaana SVS:ssä. Siirryin OVOn Kvantteihin 9-vuotiaana ja siitä Galaxit-joukkueeseen. Siriuksiin, eli nykyiseen OVO Junior Teamiin siirryin vuonna 2010, josta nousin  tällä kaudella OVO Teamiin.

Mitkä ovat toistaiseksi parhaat muistosi voimistelu-uralta ja mitkä asiat ovat eniten motivoineet panostamaan voimisteluun?
 

Parhaat voimistelumuistot tähän mennessä ovat ollee kaikki kansainväliset kilpailut OVO Junior Teamissa, erityisesti molemmat junnu MM-kilpailut sekä SM-kilpailut syksyllä 2014.

Erityisesti ihana joukkue, kaikki kilpailut sekä niiden mukana tulleet kokemukset ja menestyksen halu ovat motivoineet minua panostamaan voimisteluun ihan täysillä.

Kuvat Sami Ilvonen



Siirryit OVO Teamiin suoraa juniorien edustusjoukkue OVO Junior Teamista. Millainen muutos naistensarjaan nousu on ollut?


Naistensarjaan nousu on tuntunut tietenkin hiukan jännittävältä. Harkkoja on tullut vähän enemmän aamuharjoitusten takia ja vastuu omasta tekemisestä on suurempi. Voimistelu on naisellisempaa ja entistä tavoitteellisempaa.

Minkälainen uusi ohjelma mielestäsi on; mikä siinä on parasta ja mikä haastavinta?
 

Uutta ohjelmaa on todella kiva tehdä, koska musiikki on niin sykähdyttävä ja liikkeet erilaisia. Ohjelma on naisellinen, mikä poikkeaa hieman junnujen aikaisemmista ohjelmista. Nostot ovat haastavia, mutta hienoja ja niitäkin on kiva tehdä. 

Mitkä ovat odotuksesi kauden osalta?

Odotan innolla tätä kautta ja toivon, että kaikki kilpailut sujuvat suunnitelmien mukaan ja että voisi voimistella ilman suurempia vammoja. 


Tätä et tiennyt Jasminista:

Minulla on ollut lemmikkikilppari :)

 

//It is time for our last interview. Jasmin came to OVO Team also from OVO Junior Team. She is a very positive young girl who smiles alot. Jasmin finds OVO teams routines more challenging than she has had in her previous teams as the movements are more feminine and so a lot more demanding.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti