25.2.2015

WORLD CUP II

Viime viikonlopun kisa nosti pintaan monenlaisia tunteita jokaisella. Emme voi sanoa olevamme tyytyväisiä sijoitukseen, vaikka suoritukset olivatkin ihan harkkatasoa. Seuraavaksi hieman luvattuja jälkifiiliksiä Tartosta.


Kisaviikon valmistautuminen kotisalilla sujui hyvin ja matkaan lähdimme hyvällä fiiliksellä. Lauantain kisaharkkasuorituksessa oli pientä epätarkkutta, mutta tiesimme mitä kisaan tulisi korjata. 


Alkukisan suoritus oli parempi kuin harkka. Selkeitä virheitä tuli, mutta olimme tyytyväisiä kokonaisuuteen ja tunnelataus oli hyvä. Illan mittaan sijoituksemme tippui ja tottakai fiilis samalla. Vaikka harmitti hirmuisesti, emme voi valittaa. Jos suoritus ei ole näin korkea tasoisessa kisassa nappi, ei voi myöskään olettaa korkeampaa sijoitusta.

Finaaliin päätimme lähteä nauttien ja tavoitteenamme antaa jokaiselle katsojalle elämys. Ja vielä tärkeämpänä tavoitteena, mennä eteenpäin joukkueena. Finaalin suoritus olikin jo parempi ja suorittaminen varmempaa. Kuitenkin myös finaalissa teimme yhden isomman virheen. 

  
Vaikka sijoitus ei ollut mitä lähdimme hakemaan, oli tämä tärkeä kisakokemus uudistuneelle kokoonpanollemme. Kisa huipulla on kovaa, mikä on hieno asia. Kaikilla kärkijoukkueilla on omat vahvuutensa, joten meidänkin on saatava omamme vielä paremmin esille. Nyt jatkamme treenausta sisuuntuneina entistäkin kovempaa, haemme ohjelmaan lisää täsmällisyyttä ja suoritusvarmuutta. 


Kovasta treenistä huolimatta aiomme nauttia matkasta kohti MM-kisoja. Treeni kerrallaan ja kisa kerrallaan, mottonamme: " tänään oltiin parempia kuin eilen ja huomenna ollaan parempia kuin tänään". 


Oli upeaa että saimme loukkaantumiset selätettyä ja uuden kokoonpanon kisakuntoon. Kisoissa tämä laji on parhaimmillaan ja tunne kisamatolla huikea, kuten jokainen voimistelija tietää. Vaikka mitalia ei kisasta tullut tällä kertaa, yritämme muistaa mikä koko lajissa loppujen lopuksi on tärkeintä: että nauttii siitä mitä tekee. 

Ja me kyllä nautitaan!

//Our first international competition in this season went well. We are quite happy with our performances both days. For the next competition we are going to improve especially synchorization. Our motto is: "today we were better than yesterday and tomorrow we will be better than today." Congratulations to all teams for great performances.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti