31.5.2015

THROWBACK SUNDAY

Ihan ensimmäisenä pyydämme anteeksi hiljaisuutta blogissa. Toukokuu on ollut täynnä touhua ja tämän kanavan päivitys on ikävästi päässyt unohtumaan.

Nyt parannamme tapamme!

Kauden pääkisat lähestyvät (IIK! alle viikko aikaa). Ennen sitä kuitenkin hieman ajatuksiamme äitienpäiväviikonlopun SM-kotikisoista.

Suorituksen jälkeen

 Valmistautuminen kisoihin sujui rahallisesti . Harkoissa haimme täysillä tekemistä ja hyviä toistoja. Vaikka kausi on ollut jo pitkä, on salilla pysynyt hyvä henki ja työnteon fiilis salilla on huippu.  Kotikisoissa tunnelmamme oli joukkueena rento ja tekeminen vahvaa. Harkoissa saavutettu täysillä tekeminen säilyi SM-kisasuorituksiin asti. Tunnelma kisamatolla oli loistava! Pisteet riittivät tällä kertaa hopeaan, mutta mikä tärkeintä saimme kaksi hyvää suoritusta tehtyä ja siihen me pyrimme joka kerta. Ihanana yllätyksenä kisoissa ratkesi myös sistarjoukkueemme Esport Akatemian paikka maajoukkueessa. Minettien ja Esportin kanssa muodostamme vahvan trion, jolla on upeaa lähteä edustamaan Suomea.

Skååål!
SM-kisojen jälkeen kävimme Annelin kanssa nopeasti läpi kisan saldoa ja jo muutamia asioita tulevista MM-kisoista. Viime viikot olemme keskittyneet viemään ohjelmaamme vielä korkeammalle tasolle. 

Ensi torstaina lähdemmekin sitten jo Färsaaria. Päivittelemme teille tapahtumia ja tunnelmia koko viikon ajan, joten muistakaahan seurata meitä Facebookissa ja Instagramissa.

Upea Suomen maajoukkue 2015
//We are so sorry about the lack of posts here in our blog. We have been superbusy during May and have tried to put all our concentration to our trainings. Next week it is already time for AGG World Championships at Faroe Islands. Please put your thumbs and toes up for us! We will update our feelings via Facebook and Instagram, so stay tuned.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti