26.9.2015

APUA PALAUTUMISEEN | RECOVERY WITH METHOD PUTKISTO

Niin kuin varmasti kaikille urheilijoille on tuttua, myös meidän harjoitteluamme kiusaavat välillä jalkojen hapotus ja krampit. Iloksemme saimmekin kuulla että yhteistyö Method Putkiston kanssa tällä kaudella jatkuu, ja jatkossa keskitymme Method-tunneilla erityisesti palautumiseen.


Välillä hapottaa

Useimmiten harkkaohjelmassamme Method-tunnit on ajoitettu rankan leirin tai kisamatkan jälkeen. Järjestely toimii, koska Method-harjoituksissa pääsee juuri mukavasti rentouttamaan sekä mielen että kehon kovasta rasituksesta.

Method-harkat Tapiolan urheiluhallilla




Aikaisemmin loppuverkkaa ja harkan jälkeisiä palautusjuomia lukuun ottamatta, palautumisesta huolehtiminen on jäänyt meillä lähinnä kaikkien itse kotona hoidettavaksi osa-alueeksi. Method-tuntien ansiosta kaikkea kehonhuoltoa ei tarvitse tehdä kotona, vaan saamme palautumiseen apua ammattilaisilta harkkojen ohessa.

Tietysti myös vapaa-ajalla on huolehdittava palautumisesta. Ohessa lista siitä, kuinka Jenna hoitaa kroppaansa.



Kokonaisuudessaan, meillä kaikilla on Huippuliikkuja-ohjelmasta todella positiivinen kutina. Toivottavasti hapotuskin vähenee Method-harjoittelun myötä ;)


Janina ja Laura


// As most athletes know, sometimes you get disturbed by muscle burn and cramps. That's also familiar to us. Luckily, we continue the cooperation with Method Putkisto and with them we will concentrate more closely on our recovery. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti