14.3.2016

TAKAISINHEITTO EM-KISOIHIN | THROWBACK TO THE EUROPEAN CHAMPIONSHIPS

Heippa kaikille! Paljon on taas ehtinyt tapahtua sen jälkeen kun viimeksi tänne kirjoittelimme. Emme voi uskoa että tällä viikolla kisataan jo maailmancupin toinen osalkilpailu. Kevät menee aina hirmu nopeasti!

Alustuksena viikonlopun kisaan hieman juttua helmikuussa Virossa järjestetyistä jv-historian ensimmäisistä EM-kilpailuista :)


Lähdimme torstaina 11.2. kohti Viron Tarttoa. Tällä kertaa kohteena oli perinteinen Miss Valentine-kisa, jonka ohessa tänä vuonna järjestettiin myös Euroopanmestaruus kilpailut. 

Lähdimme kisaan hyvin valmistautuneena ja hyvillä fiiliksillä. Kaikki odottivat innolla ensimmäisiä joukkuevoimistelun EM-kilpailuja. Helsinki-Vantaa lentokentältä paukkauduimme muiden maajoukkueen joukkueiden kanssa samaan pieneen potkurilentokoneeseen. Tunnelma oli melko tiivis :)

Tartossa meitä odotti bussikyyti kisapaikalle, jota kävimme nopeasti vilkaisemassa vaikka paikka oli kaikille meille jo ennestään tuttu. Kisapaikalta siirryimme hotelliin ja valmistauduimme koko loppupäivän perjantain kisaharkkaa varten.

Ahdasta on!
Kisaharkkapäivä alkoi aamupalalla ja kisakampauksien tekemisellä hotellilla. Fiilis oli innostunut! Suoritimme kisaharkan myöhään illalla mutta se ei näkynyt suorituksessa. Päinvastoin, kisaharkkasuoritus oli vahva ja ilmauksellinen. Olimme siihen hyvin tyytyväisiä ja sen pohjalta oli hyvä lähteä alkukisaan. Kisaharkan jälkeen kiiruhdimme bussilla hotellille ja aika nopeasti pääsimmekin jo nukkumaan.

Alkukisapäivä koitti ja se alkoi vanhaan tuttuun tapaan meikkauksella. Meikkauksien ja valmistautumisen yhteydessä päivittelimme myös ahkerasti Snapchat-tiliämme joka löytyy käyttäjänimellä @ovoteamfin :)




Kun kaikki oli valmista siirryimme kisahallille, jossa meillä oli vielä hetki aikaa lisätä mm. huulipunaa ja ohjelman teemaan sopivaa hajuvettä, joka tänä kautena on Victoria's Secretin Fearless.

Vihdoin koitti kilpailusuorituksen aika ja se sujuikuin hyvin ilman suurempia virheitä. Fiilis matolla oli loistava ja kaikki tekivät oman maksiminsa. Alukisan jälkeen fiilikset oli todella hyvät sillä olimme suorittaneet harkkatasoisen suorituksen, johon pystyi olemaan todella tyytyväinen ja kaiken lisäksi pisteet riittivät alkukisan kolmanteen sijaan. Päätimme lähteä finaaliin varmalla fiiliksellä ja tavoite oli pitää alkukisan sijoitus kilpailun loppuun asti.



Suorituskuvat: Tutta Kauppila
Sunnuntai oli finaalipäivä. Heräsimme hyvillä fiiliksillä ja valmiina näyttämään mitä osaamme. Kävimme aamiaisella ja kaupassa ostamassa vettä sekä pientä evästä kisaa varten. Tämän jälkeen viimeistelimme meikit ja hiukset kisaa varten ja olimme valmiita lähtemään kisapaikalle. Kisalämppä alkoi melkein heti saavuttuamme hallille ja kaikilla oli keskittynyt fiilis. Hyvästä keskittymisestä huolimatta finaalin suoritus ei ollut harkkatasoamme. Suoritukseen mahtui muutama isompi virhe ja ne näkyivät pisteissä. Varsinkin epäonnistuneesta nostosta vähennettiin paljon, joka taisi tällä kertaa maksaa meille arvokisamitalin. Kisasta jäi koko joukkueelle pettynyt olo, lähinnä omaan tekemiseen. 

Onneksi saimme kisan jälkeen kuitenkin nopeasti uutta ajateltavaa. Kisan jälkeinen gaala oli upea ja bangetti hyvin järjestetty. Maanantaina meillä oli kaikkien iloksi vielä lähes koko päivä aikaa viettää Tarton maisemissa, sillä kohti Suomea lähdettiin vasta iltapäivällä. Päivä ei ollut lainkaan tavanomainen kisamatkan viimeinen päivä, sillä yleensä lähdemme heti aamulla finaali päivän jälkeen kohti kotia. Saimme nukkua pitkään ja käydä rauhassa nauttimassa hotellin aamiaisen jälkeen Tämän jälkeen lähdimme vielä yhdessä joukkueen kanssa shoppailemaan ja kahville. Kotiin palattuamme kisan epäonnistuminen olikin jo ehditty käsittelemään ja katseet suunnattu tuleviin kisoihin.


Tänä viikonloppuna aikomuksena onkin esitellä kotiyleisölle entistä vahvempi ja upeampi OVO Team. Toivottavasti saadaan paljon kannustajia Suomen edustusjoukkueille. Nähdään lauantaina Tapiolan urheiluhallilla! 

<3: Merili ja Jasmin

ps. Jos et pääse paikan päälle katsomaan, niin kisaa voi seurata myös kotoa. Livestreamin linkit julkaistaan OVOn kanavilla ja kisan Facebook-sivulla lähipäivinä, joten niitä kannattaa seurata ahkerasti.

Muistakaa seurata Instagramissa meidän oman tilin @ovoteamfin lisäksi myös OVOn yleistä instatiliä @ovofinland, jossa mm. ennakkotunnelmia kisajärjestelyistä! 


//We can't believe that it's already time for the World Cup II!! Here is a little throwback to the European Championships before our season continues with the World Cup II arranged in our hometown Espoo.

Our preparations for the EC were all going great and the atmosphere among our team was really excited. At the preliminaries our execution was clear and we were happy to continue our competition to the EC finals from the 3th place. 

Despite of the great start, the finals didn't go as planned. A momentary lapse of concentration during the lift resulted to a bad landing. That cost us some 0,7 to one point deduction from execution and artistic values in total. That was a real pity because on the whole our execution in the final was a way better than in the preliminaries. 

We haven't yet managed to execute a correct routine in the competitions this season. That's why we have been preparing ourselves extra carefully for this weekends World Cup. 

Hope to see you all in Espoo this weekend! 

<3: Merili and Jasmin

ps. You can also watch the competition online. The livestream links will be announced soon at the competition Facebook page.

Remember also to follow @ovoteamfin and our club @ovofinland on Instagram. 

2 kommenttia:

  1. Tuntui pahalta nähdä teidän finaalisuokka, kun olisitte ansainneet onnistumisen. Mutta nyt katseet kohti viikonlopun kisoja, joihin teille ja muillekin suomalaisille valtavasti tsemppiä ja onnistumista! Olette mahtavia, ja kotikatsomo valmistautuu jännäämään teidän puolesta! Kiva kun tulee taas livestreami. Terkkuja ja onnea kisoihin teille kaikille! <3

    VastaaPoista
  2. Iso kiitos näin jälkikäteen<3

    VastaaPoista